Keystone Sports Performance Program

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Velkommen til Keystone Sports Performance Program, et initiativ designet til at bringe student-athletes til nye højder.

Programoversigt

Vores omfattende program er omhyggeligt udarbejdet for at udstyre enkeltpersoner med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for både akademisk og atletisk succes i USA.

Hos Keystone Sports anerkender vi de særlige udfordringer, som internationale student-athletes står overfor. Vores Performance Program fungerer som en helhedsorienteret guide, der dækker forskellige aspekter af livet som student-athlete, herunder atletisk og mental præstation, sportsmedicin, restitution & søvn samt ernæring.

Hvorfor er sport performance træning vigtig for student-athletes?

Sport performance træning er essentiel for college student-athletes. Den forbedrer fysisk konditionering, mental præstation, forebygger skader og optimerer færdighedsudvikling. Fysisk konditionering og udviklingsteknikker giver student-athletes en fysisk fordel i deres valgte college-sport. Sportskonditionering bidrager til bedre præstation på banen og reducerer risikoen for skader.

Mental præstation udvikles gennem strategier som visualisering og stresshåndtering. Disse færdigheder og taktikker er gavnlige for alle student-athletes. At lære disse teknikker har en positiv indvirkning på præstation både som atlet og som college-studerende. Atletisk evne afhænger også af ernæring, søvn og restitution. Disse områder vil forbedre fysisk og mental tilstand for at præstere på topniveau – både på kort og lang sigt.

Clive Brewer​

Direktør for Atletisk Præstation

Med over 25 års erfaring er Clive Brewer en verdensberømt ekspert inden for højtydende sportskonditionering og atletudvikling. Som Direktør for Atletisk Præstation hos OrthoArizona og global konsulent har Clive konsekvent formet kulturen i professionelle sportsstøtteprogrammer og bidraget til mesterskabssucces.

Mød Eksperterne

Darren Treasure

Direktør for Mental Præstation

Dr. Darren Treasure er en fremtrædende ekspert inden for sportspsykologi. Som mental præstationskonsulent har han støttet olympiske og verdensmestre, NBA-atleter, spillere fra den engelske Premier League og medlemmer af det verdensmestre amerikanske kvindefodboldhold.

Sport performance træning forbereder student-athletes til succes, uanset hvilken college-sport de dyrker. Metoderne fremmer ikke kun fysisk kapabilitet, men også mental modstandskraft og disciplin. Effekten af at mestre disse færdigheder strækker sig ud over den atletiske arena. Du vil også finde det gavnligt som student på college og som fremtidig professionel. Med Keystone Sports Performance Program får du alle de værktøjer og den støtte, du har brug for, for at præstere på dit bedste.

Hur programmet fungerar

Keystone Sports Performance Program er tilgængeligt via vores digitale platform. Platformen tilbyder et alsidigt læringsforløb og fuld adgang til alt materiale, når det passer dig. Fordyb dig i en blanding af videoer, omfattende materiale, webinarer og eksklusive live-sessioner med Clive og Darren – eksperterne bag programmet. 

Nedenfor finder du eksempler på, hvad der er inkluderet i Keystone Sports Performance Program: 

Videoer, trykt materiale og webinarer:: Alt tilgængeligt via Keystone Sports’ brugervenlige digitale platform.

– Personlige sessioner: Deltag i eksklusive sessioner og webinarer med Clive og Darren.

Flleksibel adgang:: Vælg at købe programmet som et selvstændigt produkt eller som en del af vores omfattende Student-Athlete Services (SAS)-pakker.

Tilpasset adgang: : Tilpas din adgang baseret servicepakker eller selvstændig pris.

Lås Dit Potentiale Op

Keystone Sports Performance Program er mere end et program; det er en transformativ rejse. Uanset om dine ambitioner ligger i mesterskabssucces, akademisk excellence eller begge dele, er vores program din nøgle til at låse op for dit fulde potentiale. Deltag i denne ekstraordinære rejse, hvor atletik møder uddannelse, og bliv en succesfuld student-athletes i USA.

Begynd din vej til succes med Keystone Sports — hvor drømme bliver til opnåelser gennem kraften af sports schloarships og urokkelig støtte. Rejsen mod storhed begynder her.