Jeg er
tennisspiller

Få muligheden for at tage din tennis til nye højder med tennis scholarships i USA.

Jeg er
tennisspiller

Få muligheden for at tage din tennis til nye højder med tennis scholarships i USA.

I am a
tennis player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take advantage of the college tennis system and lucrative sports scholarships to take your game to the next level.

TENNIS

TENNIS

Keystone Sports består af 8 stærke college sports virksomheder. Vi gør det muligt for internationale studerende at blive rekrutteret og modtage sports scholarships i USA og Canada. Ønsker du at studere i USA med et tennis scholarship? Hos Keystone Sports er vi eksperter i at hjælpe tennisspillere som dig med at blive student-athletes i Amerika! 

Vurdering

Udfyld formularen og få en vurdering af dine chancer af vores eksperter

Kontrakt

Kontrakt med Keystone Sports og en skræddersyet college action plan

Forberedelse

Testforberedelse og evaluering af karakterer, optagelse på college, valg af universitet og niveau

Planlægning

Visum, rejseplanlægning og hjælp til ansøgningsprocessen

Support

Løbende støtte/assistance på college

Se den fulde guide med de forskellige trin, fra den første gratis vurdering til tilmeldt student-athlete, på vores sports scholarships side. 

Tennis scholarships:

Spil college tennis og studér i USA

Forbedr dine tenniskundskaber, mens du sikrer dig en akademisk uddannelse som student-athlete takket være tennis scholarships. Opdag de fantastiske muligheder med college tennis og sports scholarships i USA.

Læs mere om, hvordan dette er en fremragende vej for dig som spiller – uanset om du sigter mod at blive professionel eller blot ønsker at kombinere din passion med studier i udlandet! 

Gennemsnitlige schloarships
24.401
Sikrede schloarships i dollars
796.000.000
Fuldt finansierede schloarships
1.605

Top 5 over vores tennisspiller, der studerer i USA:

Mads Grøholdt

Harvard University

Mikkel Katla

Michigan Tech University

Selma Andersen

University of Denver

Astrid Bakke

Saint Michael’s College

Anna Espeli

University of Denver

Hvad er college tennis?

College tennis betyder, at du vil være studerende, mens du er tilmeldt skolens tennisprogram. Du vil studere dit valgte fag som en almindelig studerende, men også træne og konkurrere i tennis som repræsentant for din skole.

College tennis er blandt de ti mest populære college sportsgrene i USA. Det fungerer som en platform for dygtige spillere til at forbedre deres tennisfærdigheder, mens de forfølger en college uddannelse og får økonomisk støtte gennem tennis scholarships. 

Forskel på "normal" tennis og college tennis

female tennis player at court

College Tennis Regler

College tennis regler har nogle unikke funktioner sammenlignet med normal tennis. Kampe på college niveau består af bedst-af-tre sæt med no-ad scoring, hvilket betyder, at den første spiller, der vinder fire point, vinder gamet. Ved no-ad scoring, når spillere når 40-40 (deuce), vinder det næste point gamet, hvilket gør kampene hurtigere. Hver dual kamp inkluderer seks singler og tre doubler kampe, hvor holdet, der vinder mindst to af de tre doubler kampe, får ét point.

Selvom det normalt ikke er tilladt i professionel tennis, kan trænere give vejledning under changeovers og mellem point. Desuden skal collegehold indsende lineups baseret på spillerens evner for at sikre, at spillerne spiller i deres tildelte positioner. Disse college tennis regler gør spillet mere strategisk, samtidig med at det opretholder konkurrencedygtig retfærdighed.  

college tennis team

Hold vs Individuel Konkurrence

I tennis på college niveau konkurrerer du både individuelt og som en del af collegeholdet. Det har sine egne konkurrencer og turneringer, hvor Nationals – NCAA’s finaler på slutningen af hver sæson – er den mest kendte. 

two male tennis players

College Tennis sæson vs Normal Tennis Sæson

College tennis sæsonen løber fra januar til maj, hvilket betyder, at det er en af forårssportsgrenene. Under sæsonen konkurrerer college spillere i college-specifikke kampe og turneringer. Den professionelle tennis sæson, der omfatter ATP (herre) og WTA (dame) tours, kører året rundt med forskellige turneringer globalt. Denne forskel understreger den kontinuerlige karakter af professionel tennis sammenlignet med den sæsonbestemte struktur af college tennis. 

 

Hvad dækker college tennis scholarship?

Et tennis scholarship er en økonomisk støtte, der hjælper tennisspillere med at dække nogle eller alle omkostningerne ved at studere på college. Disse omkostninger kan omfatte undervisning, bolig, måltider og andre akademiske gebyrer. Tennis scholarships kan også dække andre udgifter relateret til din tennis, såsom udstyr, gebyrer for konkurrencer og turneringer. 

Kvinders Tennis scholarship

Kvinders college tennis er en af de største college sportsgrene. Der er mere end 1000 college tennis programmer i NCAA, og over 100 kvinders tennisprogrammer i NAIA. Dette betyder, at du har en stor pulje af colleges i forhold til divisioner, niveauer og lokationer. Østkysten, Vestkysten eller måske Syd? Du finder colleges for kvinders tennis scholarship over hele landet!

Holdstørrelser varierer normalt mellem 8-10 spillere. For NCAA har hvert hold et antal scholarship. Dette antal kan variere afhængigt af divisionen; Division 1 har 8 scholarship, mens der i Division II er 6 scholarship til kvindelige hold. NAIA er en anden forening med forskellige regler og 5 scholarship pr. hold. Husk, at dette er for fulde scholarship, hvilket betyder, at trænere ofte fordeler dem som delvise scholarship for at støtte flere spillere på holdet.  

Mænds Tennis scholarship

Mænds college tennis er en vigtig del af college sports. Der er mere end 750 college tennis programmer i NCAA og over 90 men’s tennisprogrammer i NAIA. Ligesom kvinders tennisprogrammer og colleges, har du en stor pulje af muligheder for at passe til dine behov, ønsker og ambitioner!

College holdstørrelser varierer typisk mellem 8-12 spillere. For NCAA varierer scholarship grænserne pr. hold efter division: Division I men’s hold kan tilbyde op til 4,5 scholarships, samme grænse for Division II hold. I NAIA kan hvert mænds hold tilbyde op til 5 scholarships. Igen, disse tal repræsenterer fulde scholarship, og trænere kan fordele dem som delvise scholarships. 

 

5 professionelle tennisspillere, der tidligere har været college-atleter

Mange professionelle spillere er tidligere student-athletes, der har spillet succesfuldt for collegehold. Med andre ord, college tennis er en fremragende mulighed, hvis du sigter mod at blive professionel i fremtiden! Nogle tidligere student-athletes er:

 

John McEnroe

Stanford University

Danielle Collins

University of Virginia

Jimmy Connors

University of California, Los Angeles (UCLA)

Nicole Gibbs

Stanford University

Kevin Anderson

University of Illinois

At spille tennis på college inkluderer forskellige divisioner for at imødekomme alle ambitioner, da ikke alle tennis student-athletes sigter mod at gøre deres passion til en fuldtidskarriere. Alligevel er oplevelsen af at spille tennis på college uovertruffen for din fremtid – uanset hvilken vej du vælger efter college.

At være student-athlete i USA med et tennis scholarship betyder, at du får mulighed for at løfte dine atletiske færdigheder og opnå en anerkendt college uddannelse. Derudover får du mulighed for at møde andre internationale studerende, forbedre dine engelskkundskaber og vokse på et personligt plan! 

En dag i livet som student på et tennis scholarship

Det amerikanske collegesystem tilbyder en unik kombination af sport og videregående uddannelse, som du ikke finder mange andre steder. Denne sjældne mulighed giver atleter mulighed for at forfølge både deres akademiske og atletiske drømme samtidig! Derfor kan det være svært for tennisspillere at forestille sig, hvordan en typisk dag som student-athlete i USA kunne se ud.  

En almindelig dag som tennisspiller på et scholarship kan se sådan ud: Din tennistræning vil normalt være om morgenen før skole for at undgå planlægningskonflikter inden for holdet. Den typiske varighed af en college tennis træning kan variere, men er generelt cirka 2-3 timer pr. session. Denne tid omfatter normalt opvarmning, øvelser, matchspil og nedkøling. Derudover vil der være konditionstræning, vægttræning eller specifikke færdighedsøvelser. Den primære on-court træning varer typisk 2-3 timer.  

Du vil som regel tilbringe det meste af dagen i skolen som enhver anden studerende. Om eftermiddagen kan du have mere tennistræning afhængig af sæsonen, og derefter skal du dedikere tid til skolearbejde. Du kan have kommende eksamener, opgaver, gruppeprojekter og litteratur, du skal læse før næste klasse. College tennis handler ikke kun om træning, men også om konkurrence 

College tennis har forskellige serier, der kan være på regionalt eller endda nationalt niveau. Dette betyder, at du måske skal rejse for konkurrencer. Konkurrencer kan finde sted i weekenderne, men også på hverdage. Her er det dit ansvar at informere dine professorer om, at du vil være fraværende fra klasse, og tjekke, hvad der bliver dækket i klassen, så du ikke falder bagud.  

Virker det hektisk? At være student-athlete handler om at balancere sport og skole. Du vil lære at mestre tidsstyring og planlægning for at sikre, at du er foran med tennis og skolearbejde. 

Oplev Alliance Athletes-appen. Forestil dig en app, hvor tennistrænere leder efter nye spillere til deres collegehold, og den spiller kunne være dig! Gå ikke glip af chancen for at tage din tennis til det næste niveau på et college i USA med Alliance Athlete App.

FAQ: Om College Tennis og Tennis stipendier

Hvis du ønsker at kombinere din elskede sport med studier i USA, er det en fantastisk mulighed at blive student-athlete. Som student-athlete får du adgang til college tennis trænere og personale, der hjælper dig med at forbedre dit spil både på og uden for banen. Desuden får du mulighed for at rejse og konkurrere rundt omkring i landet og konkurrere på et højere niveau, end du normalt ville kunne. Endelig kan du takket være tennis scholarship få hjælp til at dække omkostningerne ved at studere og spille tennis i USA. Tennis er en af de mest udfordrende sportsgrene at komme til det professionelle niveau. Men med hjælp fra college tennis scholarships kan du finansiere din tennis karriere som student-athlete

At opnå et tennis scholarship kræver en kombination af stærke tenniskundskaber, en dokumenteret track record, godt akademisk præstation og engagement med college trænere. Her er nogle nøgletrin til at sikre et tennis scholarship: Start med at optage dine kampe, da trænerne vil bede om en highlight video. For yderligere at øge dine chancer for at blive opdaget, skal du deltage i tennis showcases med inviterede amerikanske tennistrænere. Disse scouting events giver dig mulighed for at vise dine færdigheder og talent på banen, tale med trænere personligt og etablere forbindelser. Trænere leder efter student-athletes, der kan balancere sport og akademiske studier, hvilket betyder, at du skal opretholde din akademiske rekord. Hold dine karakterer høje og præster godt på standardiserede tests som SAT eller ACT. Hvis du ikke er fra et engelsktalende land, skal du muligvis tage en sprogtest som TOEFL, IELTS eller Duolingo English Test.  

 

Colleges med tennis scholarships findes over hele USA, i alle NCAA divisioner, NAIA og JUCO. College tennis er en af de mest populære college sportsgrene, og der er næsten 20.000 tennis student-athletes i USA.

Tennis scholarship i USA er attraktive, og det kan være svært at få et scholarship til nogle divisioner og skoler med stærke og konkurrencedygtige college tennisprogrammer. For at blive rekrutteret er UTR, talent og imponerende præstationer i kampe og akademiske præstationer vigtige, men trænere ser også på personlige aspekter, potentiale og hvordan du vil passe ind i holdet. 

 

Den Universelle Tennis Rating (UTR), der kræves for college tennis, varierer afhængigt af divisionen og skolen. For NCAA Division I men’s tennis kræves typisk en UTR på 12.0 eller højere for at blive overvejet til rekruttering. Division II programmer ser generelt efter spillere med en UTR omkring 10.5 til 12.0. For Division III og NAIA programmer kan den krævede UTR variere fra 8.0 til 10.0. Alligevel er disse tal kun vejledende for UTR. Skoler, der er kendt for deres tennisprogram og højtydende college hold er naturligvis mere konkurrencedygtige og sværere at blive rekrutteret til.  

 

Ja, internationale studerende kan også få tennis scholarship. College tennis er college sportsgrenen med den største procentdel af udenlandske spillere. College trænere er aktivt på udkig efter international talent til deres college hold.

 

Er du klar til at spille tennis, studere og få en førstehåndsoplevelse af det berømte amerikanske college liv? Udfyld Keystone Sports’ gratis ansøgningsskema for at starte dit college tennis eventyr!

Maria Kilset

skiing placement expert

Linus Månsson

Esports placement expert

Tag det første skridt mod at blive en student-athlete nu!

#Beakeystone

Er du nysgerrig efter at vide mere om college-sport, om at være studerende og om, hvordan det er at studere i USA? Lær mere i artiklerne nedenfor:

Nicolas
Jubera

Jasmin
Hauska

Marta
Falceto Font

Joan
Crespo

NEW YORK INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Finance

SOUTHWESTERN COLLEGE

Biochemistry

UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA

Mathematics

LAMAR UNIVERSITY

Exercise Sports Science

Sport scholarships was the catalyst for my professional success, enabling me to secure a job in Wall Street and ultimately pursue an MBA at an Ivy League school.

Keystone Sports gjorde min universitetsuppelvelse möjlig från första början. Jag hade inte haft råd med undervisning utan dem.

 

Tack vare idrottsstipendier kunde jag utöva den sport jag älskar samtidigt som jag studerade och erhöll en examen i matematik.

Idrottsstipendier har varit till stor hjälp. Det gjorde det mycket enklare och bekvämare att hitta ett universitet som passade mig perfekt.