Jeg er
fodboldspiller

Få mulighed for at spille fodbold og studere for en college uddannelse i USA med fodbold scholarships.

Jeg er
fodboldspiller

Få mulighed for at spille fodbold og studere for en college uddannelse i USA med fodbold scholarships. Denne mulighed kombinerer atletisk dygtighed med akademiske præstationer, hvilket gør det muligt at udvikle sig inden for begge områder.

I am a
soccer player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take your soccer skills to the next level while pursuing a recognized college degree in the US and Canada.

SOCCER

SOCCER

Keystone Sports er et netværk af otte førende college sports virksomheder, der er dedikeret til at hjælpe internationale studerende med at sikre sports scholarships og blive optaget på colleges i USA og Canada. Hvis du ønsker at studere i USA på et fodbold scholarship, er Keystone Sports’ fodboldeksperter klar til at gøre din drøm til virkelighed! 

Vurdering

Udfyld formularen og få en vurdering af dine chancer af vores eksperter

Kontrakt

Kontrakt med Keystone Sports og en skræddersyet college action plan

Forberedelse

Testforberedelse og evaluering af karakterer, optagelse på college, valg af universitet og niveau

Planlægning

Visum, rejseplanlægning og hjælp til ansøgningsprocessen

Support

Løbende støtte/assistance på college

Se den fulde guide med de forskellige trin, fra den første gratis vurdering til tilmeldt student-athlete, på vores sports scholarships side.

Fodbold scholarship:

Spil collegefodbold og studér i USA

Med et fodbold scholarship i USA får du en unik mulighed for at forbedre dine fodboldfærdigheder, mens du opnår en college uddannelse. Hvert år kommer spillere fra hele verden til USA for at kombinere deres passion for fodbold med akademiske studier.

Collegefodbold er en af de mest populære sportsgrene på amerikanske colleges. Ved at blive rekrutteret af en collegefodboldtræner får du adgang til topmoderne faciliteter og konkurrencepræget spil, hvilket hjælper dig med at udvikle dig som fodboldspiller. Uanset om du sigter efter at blive professionel eller blot ønsker at kombinere din passion med studier i udlandet, giver collegefodbold en fantastisk mulighed.

Opdag de mange muligheder med collegefodbold og fodbold scholarships for internationale studerende i USA! 

Gennemsnitlige schloarships
24.401
Sikrede schloarships i dollars
796.000.000
Fuldt finansierede schloarships
1.605

Top 5 over vores fodboldspillere, der studerer i USA:

Mads Grøholdt

Harvard University

Mikkel Katla

Michigan Tech University

Selma Andersen

University of Denver

Astrid Bakke

Saint Michael’s College

Anna Espeli

University of Denver

Hvad er collegefodbold?

Collegefodbold er niveauet af fodbold, der spilles på colleges og universiteter i USA. Som collegefodboldspiller vil du spille for universitetets fodboldhold, mens du forfølger dit valgte fag. Du vil have adgang til træningsfaciliteter på campus og konkurrere mod andre skoler.

Collegefodbold er en stor sport i USA og tiltrækker internationale studerende med fodboldambitioner. Det er mere end bare et spil; det beriger hele collegeoplevelsen. Med daglige træninger, turneringer og støtte fra holdkammerater og trænere får collegefodboldspillere mulighed for at vise deres færdigheder, repræsentere deres skoler og forfølge deres passioner både på og uden for banen.

Denne vej er fremragende, hvis du ønsker at forbedre dine fodboldfærdigheder, mens du tjener en uddannelse, understøttet af scholarships, der letter den økonomiske byrde ved collegeudgifter og fodboldtræning. 

Hvad dækker collegefodbold scholarships?

Collegefodbold scholarships fungerer som en platform for dygtige spillere til at udvikle deres fodboldfærdigheder, mens de forfølger en college uddannelse med økonomisk støtte. Et fodbold scholarship er en økonomisk støtte, der hjælper spillere med at dække nogle eller alle omkostningerne ved at gå på college i USA. Disse omkostninger kan omfatte undervisning, bolig, måltider og andre akademiske gebyrer. Med et fodbold scholarship kan spillere fokusere både på uddannelse og sport. 

Kvinders collegefodbold

Kvinders collegefodbold er en af de største college sportsgrene. Der er over 1.000 collegefodboldprogrammer i NCAA og mere end 200 kvindelige fodboldprogrammer i NAIA. Tilbuddene om fodbold scholarships varierer efter division.  

Mænds collegefodbold

Mænds collegefodbold er en meget konkurrencedygtig og populær sport i USA. Der er over 900 collegefodboldprogrammer i NCAA og mere end 200 mandlige fodboldprogrammer i NAIA. Scholarship udbuddet varierer efter division. 

 

5 professionelle fodboldspillere, der tidligere har været college-atleter

Collegefodbold er en fremragende rute for spillere, der sigter efter at blive professionelle. Mange professionelle spillere er tidligere student-athletes, såsom:

Lucy Bronze

Universidad de Carolina del Norte

Sophia Smith

Universidad de Stanford

Alex Morgan

Universidad de California, Berkeley

Patrick Bamford

Universidad de Harvard

Simon Dawkins

Universidad de California, Fullerton

At spille fodbold på college inkluderer forskellige divisioner for at imødekomme alle ambitioner, da ikke alle student-athletes stræber efter at gøre fodbold til en fuldtidskarriere. Alligevel er oplevelsen af at spille fodbold på college uovertruffen for din fremtid – uanset hvilken vej du vælger efter college. 

En dag i livet som student-athlete med et fodbold scholarship

6:30 – 10:30  
Vågn op, spis morgenmad og forbered dig til dagens første træning. Start dagen med et nærende måltid for at forberede dig på den travle dag. Kl. 7:30 er det tid til dagens første træningssession. Efter træning, gå til trænerens rum for et isbad for at hjælpe muskelgendannelsen. Følg op med et brusebad og en snack for at få energi til resten af dagen.  

10:30 – 14:00  
Undervisningen starter kl. 10:30. Deltag i forelæsninger og arbejd på opgaver, gruppearbejde og forberedelse til eksamener. Kl. 13:00, spis frokost i universitetets kantine eller en campusrestaurant. Brug denne tid på at slappe af og tale med andre studerende eller holdkammerater, hvilket hjælper dig med at føle dig bedre forberedt til eftermiddagen. Vend tilbage til undervisningen fra kl. 14:00 til 17:00.  

17:00  
Kl. 17:00 er det tid til dagens anden træningssession. Dette kan omfatte konditionstræning, vægttræning eller gennemgang af kampoptagelser for at hjælpe dig med at præstere bedre i fremtidige kampe.  

18:00  
Efter træning, dediker tid til skolearbejde. Udfør opgaver, forbered dig på kommende eksamener og oprethold en stærk akademisk rekord.  

20:00  
Lav aftensmad og slap af. Uanset om du ser en film, hænger ud med venner eller blot slapper af, vil det at tage tid til at lade op hjælpe dig med at føle dig bedre og forberede dig til en ny travl dag som student-athlete! 

Collegefodboldsæsonen varer fra august til november. Du vil spille to kampe ugentligt og rejse til andre byer eller stater i landet. Dine professorer vil hjælpe dig med at justere dine opgaver og eksamener, så du ikke falder bagud. Men husk: At være en student-athlete handler om at balancere sport og skole! 

Oplev Alliance Athletes App, og tag din passion til det næste niveau på tværs af Atlanten! Forestil dig en app, hvor amerikanske trænere leder efter nye fodboldspillere til deres collegehold, og den spiller kunne være dig. Gå ikke glip af chancen for at blive opdaget og rekrutteret med Alliance Athletes-appen!

FAQ: Om collegefodbold og fodbold stipendier

Hos Keystone Sports guider vi dig gennem processen med at få et fodbold schloarship. Vi hjælper dig med at finde universitetet og holdet, der bedst matcher dine interesser.

NCAA Division I-universiteter tilbyder det højeste niveau af konkurrence og de mest omfattende scholarships. Division II-universiteter tilbyder også atletiske scholarships, men typisk mindre generøse. Division III-universiteter tilbyder ikke atletiske scholarships, men kan tilbyde andre former for økonomisk støtte som akademiske scholarships. NAIA-universiteter er typisk mindre colleges, der tilbyder konkurrencedygtige atletiske programmer og scholarships, der ligner dem i NCAA Division II. I NJCAA kan du finde toårige colleges, der også tilbyder scholarships

Collegefodbold er en efterårs sport. Fodboldsæsonen starter i august og slutter i november, afhængigt af hvor langt holdet kommer i mesterskabet. 

Du kan spille maksimalt 4 sæsoner i collegefodbold. 

  • Gymnasiel uddannelse (STX, HHX, HF, HTX, EUX)  
  • God GPA  
  • Akademiske karakterudskrifter 
  • Standardiserede testresultater såsom SAT eller ACT  
  • TOEFL, IELTS eller Duolingo  

De krævede resultater varierer afhængigt af institutionen og divisionsniveauet.  

 

Du skal have et studentvisum, også kendt som F1. Hos Keystone Sports guider vi dig gennem papirarbejdet for at opnå dit visum og andre nødvendige dokumenter. 

 

Er du klar til at spille fodbold, studere og opleve det berømte amerikanske college-liv? Udfyld Keystone Sports’ gratis ansøgningsskema for at starte dit collegefodboldeventyr!

Maria Kilset

skiing placement expert

Linus Månsson

Esports placement expert

Tag det første skridt mod at blive en student-athlete nu!

#Beakeystone

Er du nysgerrig efter at vide mere om college-sport, om at være studerende og om, hvordan det er at studere i USA? Lær mere i artiklerne nedenfor: