Jeg er en field
hockey spiller

Opdag hvordan du kan få økonomisk støtte gennem field hockey scholarships og tage dit spil til næste niveau!

FIELDHOCKEY

FIELDHOCKEY

I am a
tennis player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take advantage of the college tennis system and lucrative sports scholarships to take your game to the next level.

TENNIS

TENNIS

Keystone Sports er et førende brand inden for college sports placement, bestående af otte top sports virksomheder Vi specialiserer os i at hjælpe internationale studerende med at sikre rekruttering og sports scholarships i USA og Canada. Hvis du drømmer om at blive en student-athlete og studere på et field hockey-scholarship, er Keystone Sports her for at guide dig gennem hvert trin og hjælpe dig med at nå dit mål! 

Vurdering

Udfyld formularen og få en gratis vurdering af dine chancer af vores eksperter

Kontrakt

Kontrakt med Keystone Sports og en skræddersyet college action plan

Forberedelse

Testforberedelse og evaluering af karakterer, optagelse på college, valg af universitet og niveau

Planlægning

Visum, rejseplanlægning og hjælp til ansøgningsprocessen

Support

Løbende støtte/hjælp til college

Se den fulde guide med de forskellige trin, fra den første gratis vurdering til tilmeldt student-athlete, på vores sports scholarships side. 

Field Hockey scholarships:

Kombiner college field hockey & studier i USA

Er du passioneret omkring field hockey og drømmer om at kombinere din træning og konkurrence med studier i udlandet? Field hockey scholarships i USA kan gøre det muligt! 

Som college field hockey-atlet får du mulighed for at spille field hockey dagligt og konkurrere i turneringer med dit hold, samtidig med at du sikrer dig en college uddannelse. Takket være colleges med field hockey scholarships får du økonomisk støtte til at forbedre dine færdigheder – som studerende og atlet. 

Gennemsnitlige schloarships
24.401
Sikrede schloarships i dollars
796.000.000
Fuldt finansierede schloarships
1.605

Top 5 of our skiers studying in the US:

Mads Grøholdt

Harvard University

Mikkel Katla

Michigan Tech University

Selma Andersen

University of Denver

Astrid Bakke

Saint Michael’s College

Anna Espeli

University of Denver

Hvad er College Field Hockey?

College field hockey er den sport, der spilles på college-niveau, hvor student-athletes konkurrerer som en del af et college- eller universitets-hold. College field hockey er en af de mest populære college-sportsgrene, især i de nordøstlige stater i USA, selvom colleges og universiteter over hele landet har deres egne field hockey-hold. 

Det, der gør college field hockey unikt, er dets dobbeltfokus på atletik og akademiske studier. Det giver dig som college field hockey-spiller mulighed for at konkurrere på højt niveau for dit skoles hold, forbedre dine færdigheder og vokse som spiller. Samtidig vil du studere mod en uddannelse! Med tilgængelige field hockey-scholarships får du økonomisk hjælp til at dække udgifterne ved at studere og spille field hockey i USA. 

Hvad dækker et Field Hockey-scholarship?

Et field hockey-scholarship kan betydeligt lette den økonomiske byrde ved at gå på college ved at hjælpe med at dække udgifterne (COA). Det betyder, at dit scholarship kan bidrage til undervisningsgebyr, gebyrer, bolig og kost samt andre udgifter.

Med denne økonomiske støtte kan du fokusere på din field hockey-karriere og dine studier, og få mest muligt ud af din college-oplevelse. 

Mænds & Kvinders Field Hockey scholarships

I NCAA (National Collegiate Athletic Association) tilbyder Division I-hold op til 12 fulde scholarships, mens Division II-hold giver op til 6,3 scholarships (fulde eller delvise). Division III-programmer tilbyder ikke atletiske scholarships, men kan give anden økonomisk støtte til at dække college-omkostninger.

I NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) kan field hockey-programmer tildele op til 12 scholarships pr. hold, enten fulde eller delvise. 

5 Pro Field Hockey-spillere, der er tidligere college-atleter

College field hockey giver en vej for enhver spiller. Med forskellige divisioner og niveauer har du mulighed for at forme din fremtid. Uanset om du sigter efter at konkurrere på højt niveau eller overgå til en professionel karriere, er college field hockey et fremragende valg for spillere.

Mange top professionelle field hockey-spillere begyndte deres rejse som college student-athletes, herunder: 

Kelsey Kolojejchick

University of North Carolina

Katie O’Donnell

University of Maryland

Matt Anderson

Penn State University

Lauren Moyer

University of Pennsylvania

Sarah Hawkins

Duke University

At spille field hockey på college tilbyder en utrolig chance for at forbedre dine færdigheder, konkurrere i udlandet og opnå en uddannelse. Som student-athlete udvikler du vigtige færdigheder som tidsstyring, planlægning og målsætning. Med forskellige college-divisioner og niveauer tilgængelige, kan du tilpasse din field hockey-oplevelse til dine mål og ambitioner! 

En dag i livet som student-athlete på et Field Hockey-scholarship

Muligheden for at kombinere field hockey med højere uddannelse er en unik funktion i det amerikanske collegesystem. Dette giver spillere en oplevelse, du ikke finder mange andre steder i verden. For atleter uden for Amerika kan det være svært at forestille sig, hvordan livet som student-athlete er. 

Se hvordan en normal dag som college field hockey-spiller ser ud: 

07:00 
Start din dag med en field hockey-træning eller et træningscenter. Morgenøvelser er ideelle, da de ikke konflikter med andre holdmedlemmers skemaer og hjælper dig med at komme foran i din træning. 

09:00 – 17:00 
Tag til campus og vær klar til din første klasse kl. 9. Du vil deltage i dine klasser hele dagen som enhver anden studerende. Frokost nydes ofte i campus-cafeteriet med holdkammerater, hvilket giver en chance for at tanke op og indhente akademisk arbejde. Din eftermiddag omfatter flere klasser og muligvis møder eller studie-sessioner. 

17:00 
Vend tilbage til banen for endnu en træningssession eller deltag i et holdmøde med dit college-hold. Denne tid er vigtig for at finpudse taktikker, opbygge holdånd eller træne ekstra øvelser. 

19:00 – 22:00 
Nyd aftensmad, ofte med holdkammerater eller venner, og tag tid til at slappe af og lade op. Efterfølgende kan du afslutte eventuelt resterende skolearbejde eller tage tid til at slappe af. At finde og opretholde en balance mellem akademiske forpligtelser og atletiske forpligtelser er nøglen til at trives som student-athlete! 

Konkurrencer og kampdage 
På kampdage ændrer din rutine sig til kampe og rejser. Dagen starter normalt med et forspilsmåltid, efterfulgt af rejse til spillestedet. Det kan være i en anden by eller endda en anden stat, som kan kræve flyrejser og overnatninger. Lyder det spændende? En af fordelene ved at være student-athlete er, at du får chancen for at se landet! 

FAQ: Om College Field Hockey og Field Hockey stipendier

For at få et field hockey-scholarship, skal du fokusere på at præstere godt både i din sport og i akademiske studier. Konkurrer på højt niveau i regionale og nationale turneringer, lav en highlight-video, og vær engageret i rekrutteringsprocessen. Husk, at en stærk akademisk rekord spiller en vigtig rolle i at sikre et sports scholarship. Som kunde hos Keystone Sports vil du få hjælp og støtte til at blive rekrutteret og tildelt et field hockey-scholarship. Vore eksperter er ved din side fra den første vurdering af dine scholarships muligheder til du bliver en tilmeldt student-athlete i USA. 

Field hockey stipendier er tilgængelige på mange colleges og universiteter i USA og Canada. I NCAA er der over 300 programmer i Division I og Division II. NAIA har også field hockey-programmer, der tilbyder scholarship muligheder. Disse programmer findes på en bred vifte af skoler, fra store universiteter til mindre colleges. 

I NCAA field hockey gælder scholarship limitterne både for kvindernes og mændenes programmer. Division I-hold kan tilbyde op til 12 fulde field hockey scholarships, Division II-hold kan give op til 6,3 scholarships (fulde eller delvise), og Division III-programmer tilbyder ikke atletiske scholarships, men kan give anden økonomisk støtte. Det er dog vigtigt at bemærke, at mænds field hockey er mindre almindeligt på college-niveau, med de fleste programmer og scholarships i USA tilgængelige for kvinder. 

Field hockey scholarships giver en fantastisk mulighed for field hockey-spillere. Uanset om din ambition er at blive professionel spiller i fremtiden, eller du blot ønsker at kombinere dine college-studier med field hockey. 

Maria Kilset

skiing placement expert

Linus Månsson

Esports placement expert

Tag det første skridt til at blive student-athlete nu!

#Beakeystone

Er du nysgerrig efter at vide mere om college-sport, om at være studerende og om, hvordan det er at studere i USA? Lær mere i artiklerne nedenfor: