Jeg er
rugbyspiller

Opdag rugby scholarships og muligheden for at spille rugby samtidig med college-studier i USA eller Canada!

RUGBY

RUGBY

I am a
tennis player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take advantage of the college tennis system and lucrative sports scholarships to take your game to the next level.

TENNIS

TENNIS

Keystone Sports er en kraftfuld organisation bestående af otte førende college sports virksomheder. Vi specialiserer os i at hjælpe internationale studerende med at blive rekrutteret og sikre sports scholarships i USA og Canada. Drømmer du om at spille rugby og studere i udlandet med et rugby-scholarship? Hos Keystone Sports er vi eksperter i at guide spillere som dig til at opnå dine rugby-drømme i Amerika! 

Vurdering

Udfyld formularen og få en gratis vurdering af dine chancer af vores eksperter

Kontrakt

Kontrakt med Keystone Sports og en skræddersyet college action plan

Forberedelse

Testforberedelse og evaluering af karakterer, optagelse på college, valg af universitet og niveau

Planlægning

Visum, rejseplanlægning og hjælp til ansøgningsprocessen

Support

Løbende støtte/hjælp til college

Se den fulde guide med de forskellige trin, fra den første gratis vurdering til tilmeldt student-athlete, på vores sports scholarships side. 

Rugby scholarships:

Kombiner college rugby og studier i USA

Rugby scholarships i USA tilbyder en fantastisk mulighed for internationale studerende med rugby-ambitioner.

Uanset om du stræber efter at blive professionel eller blot ønsker at kombinere din kærlighed til rugby med studier i udlandet, er college rugby i USA en fremragende måde at vokse både som spiller og som studerende. 

Gennemsnitlige schloarships
24.401
Sikrede schloarships i dollars
796.000.000
Fuldt finansierede schloarships
1.605

Top 5 of our skiers studying in the US:

Mads Grøholdt

Harvard University

Mikkel Katla

Michigan Tech University

Selma Andersen

University of Denver

Astrid Bakke

Saint Michael’s College

Anna Espeli

University of Denver

Hvad er College Rugby?

College rugby er en sport, der spilles på college- og universitetsniveau i USA. Som sport deler den mange ligheder med amerikansk fodbold. De primære forskelle mellem sportene er boldens form, beskyttelsesudstyr og antallet af spillere på banen. 

Som rugby student-athlete vil du træne og konkurrere for dit colleges hold. Holdene konkurrerer mod andre skoler i forskellige ligaer og mesterskaber specielt for college rugby. 

Som college rugby spiller drager du fordel af vejledning fra college-trænere og -personale for at udvikle dig som rugby-spiller og studerende. Der er college rugby-programmer og colleges med rugby scholarships i hele USA. 

Hvad dækker et Rugby-scholarship?

Et rugby-scholarship kan hjælpe med at dække omkostningerne ved at studere på college. Rugby scholarships kan være enten delvise eller fuldt dækkende: 

Fuldt dækkende scholarships dækker alle større udgifter for student-athleten, herunder undervisningsgebyrer, værelse og forplejning, bøger, udstyr, rejser og udstyr. Disse rugby stipendier tildeles top spillere. Fuldt dækkende scholarships er konkurrenceprægede, men opnåelige med den rette kombination af talent og dedikation. 

Delvise scholarships dækker typisk mellem 40-70% af omkostningerne (COA). De kan kombineres med andre former for økonomisk støtte for at hjælpe med at reducere de samlede udgifter. 

Mænds og Kvinders Rugby scholarships

Mænds rugby scholarships er mere almindelige, men kvinders rugby scholarships er også tilgængelige og stigende. Mens mænds rugby-programmer generelt har et højere antal scholarships, har væksten i kvinders rugby ført til flere muligheder og anerkendelse for kvindelige spillere. 

NCAA (National Collegiate Athletic Association) og NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) er de to største styrende organer for college rugby i USA. De spiller en vigtig rolle i at bestemme antallet af rugby-scholarships til rådighed pr. hold, hvilket kan variere afhængigt af konkurrenceniveauet og institutionens ressourcer. 

Kvinders Rugby-scholarships

Kvinders rugby scholarships vokser i tilgængelighed, efterhånden som sporten får mere anerkendelse. I gennemsnit tilbyder NCAA kvinders college rugby-hold 6 til 10 scholarships pr. hold. I NAIA tilbyder hold typisk 6 til 8 rugby-scholarships pr. hold. 

Mænds Rugby-scholarships

Mænds rugby-scholarships scholarships er mere almindelige, fordi sporten er godt etableret som college-sport. I gennemsnit tilbyder NCAA mænds college rugby-hold 8 til 12 scholarships pr. hold. I NAIA tilbyder mænds hold typisk 6 til 10 scholarships pr. hold. 

5 Professionelle Rugby-spillere, der er Tidligere College-atleter

College rugby har et niveau for alle takket være de forskellige divisioner, niveauer og skoler. Som rugby student-athlete har du magten og muligheden for at forme din vej. Hvis du sigter mod at blive professionel, giver college rugby en fremragende basis og forberedelse til en professionel karriere.

Mange succesfulde professionelle rugby-spillere har engang været student-athletes, herunder: 

Nate Ebner

UCLA

April Ross

University of Southern California (USC)

Matt Anderson

Penn State University

Misty May-Treanor

Long Beach State University

Jordan Larson

University of Nebraska

Uanset om du stræber efter at blive professionel rugby-spiller eller blot nyder at praktisere college rugby, mens du opnår en anerkendt universitets uddannelse college rugby tilbyder utrolige muligheder. Det giver ikke kun erfaring med at studere og konkurrere i udlandet, men hjælper også med at udvikle vigtige livsfærdigheder. Du vil opbygge dine teamwork-, ledelses- og tidsstyringsevner, som vil gavne dig både på og uden for banen! 

Takket være college rugby-scholarships får du økonomisk støtte til at dække omkostningerne ved studier samt udgifterne til træning og konkurrence. 

En dag i livet som student-athlete med et Rugby-scholarship

Det kan være svært for rugby-spillere uden for Amerika at forestille sig, hvordan en typisk dag kunne se ud som student-athlete på college. Tag et kig på en typisk dag for en college rugby-spiller, hvor træning, skolearbejde og tid sammen med andre studerende fylder dagen. 

7:00
Efter morgenmaden går du til rugby-banen eller gymmet for din morgenpraksis. Som college rugby-spiller vil dine morgener starte tidligt for at undgå tidsmæssige konflikter. 

9:00 – 15:00
Efter træning deltager du i dine planlagte klasser som enhver anden college-studerende. Afhængigt af din tidsplan tilbringer du det meste af dagen på campus. Du kan have frokost med dine holdkammerater i kantinen, deltage i flere klasser i løbet af dagen og dedikere tid til studier og gruppeprojekter. 

15:00
– 17:00
Når skoledagen er slut, er det tid til at vende tilbage til banen eller gymmet for endnu en træningssession. Denne session kan fokusere på holdstrategier eller forberedelse til kommende kampe. Derefter deltager du i genopretningsaktiviteter som udstrækning eller isbade, efterfulgt af et nærende måltid for at hjælpe med muskelreparation og generel genopretning. 

16:00 – 20:00
Du spiser middag med holdkammerater eller venner, ofte diskuterer dagens træning og kommende kampe og slapper af efter dagens aktiviteter. 

20:00 – 22:00
Tag dig tid til at afslutte eventuelle resterende opgaver eller studere til kommende eksamener. Hvis dit akademiske arbejde er færdigt, kan du slappe af med venner eller holdkammerater. Sørg for at komme tidligt i seng, så du får tilstrækkelig hvile til at komme dig fra dagens aktiviteter og være klar til næste dag! 

Dine weekender betyder ofte kampdage. På kampdage skal du måske rejse med college-holdet til en anden by eller endda en anden stat, spille kampe og deltage i analyse efter kampen med dine holdkammerater og træner. Hvis der ikke er nogen kampe, kan du bruge weekenden på ekstra træning, genopretning, indhente studier eller mødes med holdkammerater og venner. 

FAQ: Om College Rugby og Rugby stipendier

Ja, rugby er en college-sport, der spilles på mange college- og universitetsniveauer i USA, med både mænds- og kvindehold. Rugby har en lang historie på amerikanske college, og i løbet af de sidste par årtier har sporten fået mere anerkendelse og støtte. Denne vækst har ført til udviklingen af mere formelle college rugby-programmer og -konkurrencer. 

Ja, college tilbyder rugby stipendier til internationale studerende. Scholarships kan findes på skoler med etablerede college rugby-programmer. Beløbet og tilgængeligheden kan variere afhængigt af institutionen og konkurrenceniveauet, og de afhænger også af, om skolen er underlagt NCAA eller NAIA. 

Ja, flere colleges tilbyder kvinders rugby-scholarships. Mænds rugby er stadig en større college-sport, men kvinders rugby vinder mere popularitet og anerkendelse. Du vil finde scholarships for kvindelige rugby-spillere, især på skoler med etablerede programmer. 

Forestil dig at kombinere din passion for rugby med at studere på college og møde studerende fra hele verden. Få det til at ske med Keystone Sports! Udfyld Keystone Sports vurderingsformular for at modtage en gratis ekspertvurdering af dine chancer for at få et rugby-scholarship i USA! 

 

Maria Kilset

skiing placement expert

Linus Månsson

Esports placement expert

Tag det første skridt til at blive student-athlete nu!

#Beakeystone

Er du nysgerrig efter at vide mere om college-sport, om at være studerende og om, hvordan det er at studere i USA? Lær mere i artiklerne nedenfor: