Jeg er en
atletikudøver

Opdag mulighederne med atletik scholarships: kombinér toptræning med videregående uddannelse!

ATLETIK

ATLETIK

I am a
tennis player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take advantage of the college tennis system and lucrative sports scholarships to take your game to the next level.

TENNIS

TENNIS

Keystone Sports samler 8 førende agenturer for collegesport, der specialiserer sig i at sikre sports scholarship til internationale studerende i USA og Canada. Hvis du sigter efter at studere i USA med et atletik scholarship, er Keystone Sports her for at guide dig hele vejen. Vi er eksperter i at hjælpe atleter som dig med at opnå drømmen om at blive en student-athlete i Amerika! 

Vurdering

Udfyld formularen og få en gratis vurdering af dine chancer af vores eksperter

Kontrakt

Kontrakt med Keystone Sports og en skræddersyet college action plan

Forberedelse

Testforberedelse og evaluering af karakterer, optagelse på college, valg af universitet og niveau

Planlægning

Visum, rejseplanlægning og hjælp til ansøgningsprocessen

Support

Løbende støtte/hjælp til college

Se den fulde guide med de forskellige trin, fra den første gratis vurdering til tilmeldt student-athlete, på vores sports scholarships side. 

Atletik scholarships:

Konkurrer i college atletik og studér i USA

Triv både atletisk og akademisk i USA med hjælp fra atletik scholarships. Træn college atletik og forbedr dine sportslige færdigheder, mens du forfølger en college uddannelse. 

Atletik er en sport, der omfatter forskellige discipliner som løb, spring og kast. Du vil finde colleges med atletik scholarships til internationale studerende overalt i USA. Som en atletik- student-athlete vil du have adgang til exceptionelle skolefaciliteter og modtage støtte fra college-trænere og personale til at udvikle og forbedre dine færdigheder. 

Lær mere om, hvordan college atletik er en fremragende vej for dig som atlet – uanset om du sigter efter at blive professionel eller blot ønsker at kombinere din passion med at studere i udlandet! 

Gennemsnitlige schloarships
24.401
Sikrede schloarships i dollars
796.000.000
Fuldt finansierede schloarships
1.605

Top 5 of our skiers studying in the US:

Mads Grøholdt

Harvard University

Mikkel Katla

Michigan Tech University

Selma Andersen

University of Denver

Astrid Bakke

Saint Michael’s College

Anna Espeli

University of Denver

Hvad er college atletik?

College atletik betyder, at du skal balancere højere uddannelse med sport. Som student-athlete vil du studere til din uddannelse, mens du konkurrerer i forskellige atletikdiscipliner for dit universitets hold. 

Du vil træne på topmoderne faciliteter på campus, modtage coaching fra erfarne college-trænere og repræsentere din skole i konkurrencer. Forbered dig på en spændende rejse over hele nationen, hvor du konkurrerer mod topuniversiteter og andre verdensklasse college atletikudøvere. Drømmer du om at løbe i NCAA-finalerne? Dette er din gyldne mulighed! 

Det amerikanske collegesportsystem tilbyder fremragende støtte til student-athletes gennem scholarship til atletik. Dette betyder, at du ikke kun får mulighed for at forbedre dine færdigheder i din sport og sikre en uddannelse, men også får økonomisk støtte til at dække udgifterne. 

Hvad dækker et college atletik scholarship

Et college atletik scholarship er et økonomisk tilskud designet til at støtte atleter ved at dække nogle eller alle omkostningerne ved at studere på college. Disse scholarship kan væsentligt reducere den økonomiske byrde ved at dække omkostningerne til deltagelse (COA), herunder undervisning, bolig, kost og andre akademiske gebyrer.

Udover disse grundlæggende udgifter kan nogle scholarships også yde midler til udstyr, rejser til konkurrencer og andre relaterede omkostninger. Atletik scholarships gør det muligt for atleter at fokusere mere på deres træning og akademiske præstationer uden at bekymre sig om omkostningerne ved at konkurrere og studere i USA. 

 

Kvinders college atletik

Kvinders college atletik er en af de mest populære collegesportsgrene i USA. Der er mere end 1.000 college atletikprogrammer i NCAA og over 200 kvinders atletikprogrammer i NAIA. 

I NCAA varierer antallet af scholarships til kvinders atletik efter division: Division I programmer kan tilbyde op til 18 scholarship, mens Division II programmer kan give op til 12,6 scholarships. NAIA tillader op til 12 scholarships pr. hold. Disse tal repræsenterer det maksimale antal fulde scholarships tilgængelige, men trænere fordeler ofte del scholarships for at støtte flere atleter på deres hold. 

For at opfylde kravene til kvinders atletik scholarships skal du opfylde nøglekrav både i atletisk præstation og akademiske kvalifikationer. Dette betyder, at du skal vise stærke resultater i atletikdiscipliner. Akademisk skal du opretholde en solid GPA og opfylde kravene til standardiserede testresultater, såsom ACT, SAT og sprogtests. 

Mænds college atletik

Mænds college atletik tiltrækker mange atleter til collegeprogrammer over hele landet. Med over 900 NCAA-programmer og mere end 180 NAIA-programmer, tilbyder det en unik mulighed for internationale atleter at fremvise deres talenter og konkurrere på et højt niveau. 

Mænds atletik scholarships varierer efter division. I NCAA varierer tilgængeligheden af scholarships til mænds college atletik efter division: Division I hold kan tilbyde op til 18 scholarships, mens Division II hold kan give op til 12,6 scholarships. NAIA tillader op til 12 scholarships pr. hold. 

For at opfylde kravene til mænds atletik scholarships skal du opfylde nøglekrav, der omfatter både atletiske og akademiske resultater. Du skal demonstrere stærke resultater i atletikdiscipliner og også opretholde en solid akademisk profil. Du skal have en god GPA og opfylde kravene til standardiserede testresultater, såsom ACT eller SAT. Hvis det er relevant, skal du også tage en sprogtest som TOEFL, IELTS eller Duolingo. 

5 professionelle atletikudøvere, der er tidligere college-atleter

College atletik har et niveau for alle, og du har magten til at beslutte din vej efter college. Det tilbyder også en fremragende rute for atleter, der sigter efter at blive professionelle.

Mange professionelle atleter er tidligere student-athletes, såsom: 

Armand "Mondo" Duplantis

Louisiana State University

Sydney McLaughlin-Levrone

University of Kentucky

Mutaz Essa Barstim

Texas A&M University

Allyson Felix

University of Southern California

Christian Coleman

University of Tennessee

Atletik på college-niveau tilbyder forskellige divisioner, der matcher forskellige mål, da ikke alle student-athletes ønsker at gøre deres sport til en fuldtidskarriere. Dog kan det at konkurrere som student-athlete være en oplevelse, der virkelig kan forme din fremtid. Uanset dine fremtidige mål inden for sporten, kan college atletik scholarships være din vej til at finansiere dine atletikambitioner. 

En Dag I Livet Som Studerende På Et Atletik scholarship

6:00
Din dag starter tidligt før skolen med dagens første atletiktræning. Denne session kan inkludere sprintøvelser, hækkeløb eller distanceløb, afhængigt af din specialitet.
 

10:00
Efter træningen går du til dine klasser på campus. Tidsstyring er afgørende som en atletik- student-athlete, da du skal balancere dit skolearbejde med dine atletiske forpligtelser. Du deltager i forelæsninger, deltager i diskussioner og arbejder på opgaver.
 

14:00
Om eftermiddagen kan du have et teammøde med resten af dit atletik-hold for at diskutere kommende stævner, gennemgå præstationer fra nylige konkurrencer eller planlægge for fremtidige events. Alternativt kan du have en anden træningssession med fokus på specifikke færdigheder eller konditionering.
 

17:00
Afhængigt af dagen kan du have et atletikstævne eller en konkurrence. Disse events kan finde sted på hverdage, men også i weekenden. De involverer ofte rejse og kan vare flere timer. På hverdage uden konkurrence kan denne tid bruges på restitution, herunder udstrækning, massage eller lav-impact øvelser for at holde din krop i topform.
 

20:00
Aftener er forbeholdt akademisk arbejde. Efter en travl dag på skolen og sessioner på atletikfaciliteterne, indhenter du lektier, studerer til kommende eksamener eller arbejder på gruppeprojekter.
 

College atletik sæsonen varer fra december til midt-marts. College cross country sæsonen er fra august til november.

Konkurrencer er en stor del af college sport og kan finde sted på hverdage eller i weekenden. Ofte skal du rejse til disse stævner og turneringer, som kan være i en anden by eller endda en anden stat. Du vil rejse med dit hold, og overnatning kan være nødvendig. Derfor kræver det at være en atletik- student-athlete stærke tidsstyrings- og planlægningsfærdigheder for at holde styr på skole og dine forpligtelser som atlet – færdigheder der er uvurderlige for enhver fremtidig karriere! 

Om college atletik og atletik stipendier

Ja, fuldt scholarship til atletik er tilgængelige for både kvinder og mænd, men de er meget konkurrencedygtige. Et fuldt scholarship dækker alle omkostninger forbundet med at gå på college, herunder undervisning, bolig, kost og andre udgifter. Fulde scholarships tilbydes ofte på NCAA D1-programmer, men kan også være tilgængelige på andre college sports divisioner og institutioner. Det afhænger af atletens præstation og skolens ressourcer. 

For at kvalificere sig til atletik scholarships i USA skal ansøgeren opfylde kravene til atletik scholarship. Atleten skal vise stærke atletiske præstationer, såsom gode resultater i regionale eller nationale events. Det er også vigtigt at have en god akademisk præstation, selvom du ansøger om et sports scholarship. Du bør opretholde en god GPA (typisk mellem 3,0 og 3,5) og opfylde kravene til standardiserede testresultater som ACT eller SAT. Som international studerende fra et ikke-engelsktalende land skal du måske også tage en engelsk færdighedstest som TOEFL, IELTS eller Duolingo. 

Antallet af atletik stipendier varierer efter organisation. NCAA (National Collegiate Athletic Association) er den største styrende myndighed for college sport i USA. NCAA overvåger tre divisioner: Division I tilbyder op til 18 scholarships pr. atletik-hold, Division II giver op til 12,6 scholarships pr. hold, og Division III tilbyder ikke sports scholarships, men kan give andre former for økonomisk støtte til atleten. 

NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) giver også scholarships, med op til 12 scholarships tilgængelige pr. hold. 

NJCAA (National Junior College Athletic Association) styrer junior college sport, herunder atletik. Scholarships tilgængelighed i NJCAA varierer efter institution og division, med hver skole, der sætter sine egne grænser og giver økonomisk støtte baseret på sine ressourcer. 

Disse tal repræsenterer det maksimale antal fulde scholarships tilgængelige, selvom trænere ofte fordeler scholarshipsne for at støtte flere atleter. 

 

Er du klar til at konkurrere, studere og opleve det berømte amerikanske college-liv? Udfyld Keystone Sports’ gratis ansøgningsskema for at starte dit atletik-eventyr i USA! 

 

Maria Kilset

skiing placement expert

Linus Månsson

Esports placement expert

Tag det første skridt til at blive student-athlete nu!

#Beakeystone

Er du nysgerrig efter at vide mere om college-sport, om at være studerende og om, hvordan det er at studere i USA? Lær mere i artiklerne nedenfor: